Rodemijnsteen.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Voor voordelige prijzen rode mijnsteen kopen in Oostwoud

Nb. Vanaf heden is het helaas niet meer mogelijk om rode mijnsteen/ rode mijnsplit te bezorgen in Oostwoud, het wordt tot nader bericht niet meer aangeboden door de groeves.
Het alternatief dat momenteel qua kleurstelling het dichtst in de buurt komt van rode mijnsteen is: Baskisch rood split 18/25 mm.

Het voordeel van Baskisch rood split is dat deze steen veel harder is dan rode mijnsteen. Rode mijnsplit is zachter en breekt veel eerder onder invloed van gewicht in combinatie met weersinvloeden. Het nadeel van Baskisch rood split is dat deze een stuk duurder is dan rode mijnsteen. We leveren Baskisch rood split in heel Nederland maar voorlopig alleen in big bags. Vraag rechtsboven aan deze webpagina vrijblijvend een prijsopgave aan voor Baskisch rood split!

Bij Rodemijnsteen.net kunt rode mijnsteen kopen in Oostwoud: snel en voor een voordelige prijs. Rode mijnsteen, ook wel rode mijnsplit of rood siergrind genoemd, is een mengeling van rood/zwarte kalksteen en leisteen. Rode mijnsteen is geschikt voor decoratieve doeleinden en als halfverharding van paden of parkeerplaatsen. We leveren de standaardmaat: 14-25 mm.
Bereken hier de benodigde hoeveelheid rode mijnsteen
We hebben meerdere locaties in Nederland waar rode mijnsteen vanuit bezorgd wordt: dat is voordelig voor u! Hoe dichter u woont bij een distributiepunt, hoe voordeliger de prijs die we op basis van een postcode voor rode mijnsteen kunnen berekenen. We leveren rode mijnsteen waar ook hoveniers en aannemers mee werken: dus prima split voor een aantrekkelijke prijs.
Rode mijnsplit kan per levering in uiterlijk en samenstelling ietwat verschillen. Wij bezorgen graag uw rode mijnsteen in Oostwoud! Maar ook voor straatzand, zwarte grond en basaltsplit kunt u bij ons een prijs aanvragen.

De prijs berekenen en rode mijnsteen laten bezorgen is eenvoudig

Rode mijnsteen kopen is eenvoudig:

 1. Vul uw gegevens in: in het invoerveld rechts bovenin;
 2. U ontvangt van ons per mail een offerte voor het bezorgen van rode mijnsteen;
 3. Met de bestellink in de offertemail kunt u uw bestelling doorgeven en aansluitend middels iDeal betalen: de factuur (en volledigheidshalve ook de betaallink) ontvangt tevens per mail;
 4. Zodra u heeft betaald middels iDeal, of vooraf per bank, geven we de transporteur opdracht om de rode mijnsteen / mijnsplit te bezorgen op de door u aangegeven dag. Levertijd is 2 werkdagen (of desgewenst later).

Rode mijnsteen kopen voor een aantrekkelijke prijs in Oostwoud

Bij Rodemijnsteen.net kunt u rode mijnsteen, ook wel rode mijnsplit of rode grind genoemd, kopen voor een aantrekkelijke prijs. In Oostwoud maar ook in de woonplaatsen rondom Oostwoud, zoals Midwoud, Twisk of Hauwert. We bezorgen al vele jaren diverse grondstoffen zoals rode mijnsteen, aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Mede hierdoor kunnen we u een aantrekkelijke prijs voor rode mijnsteen berekenen, ook wanneer het rode mijnsteen bezorgd moet worden in Oostwoud. Het werkgebied van Rodemijnsteen.net strekt zich uit over heel Nederland. Wij bezorgen rode mijnsteen in Oostwoud al binnen enkele dagen!

Rode mijnsplit bezorgen in big bags of los storten in Oostwoud

Rode mijnsplit, rode mijnsteen, rood siergrind laten bezorgen in Oostwoud is eenvoudig. We bezorgen het door u bestelde aantal kuub in een big bag of we storten het rode mijnsplit los bij u thuis. Vul uw gegevens in rechtsboven op deze pagina. U ontvangt van ons per mail binnen een korte tijd per mail een aantrekkelijke prijs, behorend bij uw postcode. Bij een prijsaanvraag tot en met 10 kuub rode mijnsplit ontvangt u zowel een prijs voor bezorgen in een big bag als voor los rode mijnsplit storten. De afstand vanaf een van onze distributiepunten tot uw woonplaats Oostwoud bepaalt (mede) uw prijs. Na het bestellen ontvangt u van ons een factuur met een bijbehorende iDEAL betaallink. Na uw betaling geven we opdacht aan de transporteur om uw rode mijnsplit te bezorgen in Oostwoud. Onze transporteur vervoert probleemloos grote of kleine hoeveelheden naar Oostwoud maar ook naar plaatsen rondom Oostwoud, zoals Midwoud, Twisk of Hauwert.

Straatzand bestellen in uw woonplaats voor een lage prijs

Rodemijnsteen.net: overal in Nederland rode mijnsteen kopen voor een aantrekkelijke prijs

Rode mijnsteen kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bezorgen (voorlopig) alleen in Nederland. In Oostwoud, maar ook woonplaatsen rondom Oostwoud, zoals Midwoud, Twisk of Hauwert. Woont u buiten Nederland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen u helaas nog geen rode mijnsteen bezorgen, maar wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Weet u nog niet hoeveel rode mijnsteen u nodig heeft? Bij ons kunt u de benodigde rode mijnsteen hoeveelheid berekenen. Vraag ook voor grotere hoeveelheden vrijblijvend een prijs aan voor het bestellen van voordelige rode mijnsteen in Oostwoud! Goedkoop rode mijnsteen kopen doet u bij Rodemijnsteen.net

Waarom rode mijnsteen laten bezorgen door ons:

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Eenvoudig rode mijnsteen kopen
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorgen in heel Nederland
 •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig rode mijnsteen betalen met iDeal van Mollie

www.rodemijnsteen.net

Rode mijnsteen voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Rodemijnsteen.net bezorgt alleen in Nederland!