Rodemijnsteen.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de prijs van rode mijnsteen?

Rodemijnsteen.net mailt u op basis van uw postcode een offerte voor het bezorgen van rode mijnsteen. De prijs die u betaalt voor rode mijnsteen bestaat uit twee delen: het rode mijnsteen zelf plus de kosten voor vervoer. De prijs voor een kuub rode mijnsteen, zonder vervoerskosten, ligt zo gemiddeld tussen de € 90,00 en € 110,00. De totale prijs is uiteraard ook afhankelijk van de hoeveelheid rode mijnsteen die u wilt afnemen. De vervoerskosten bepalen, met name bij kleine hoeveelheden, in belangrijke mate de prijs van rode mijnsteen. De hoogte van de totale vervoerskosten worden door 3 factoren bepaald:

  1. Het rode mijnsteen wordt geladen in een vrachtwagen of worden gestort in big bags;
  2. Daarna rijdt de vrachtwagen naar de locatie van de aanvrager, overlegt de chauffeur met de koper waar de rode mijnsteen moet worden gestort (of waar de big bags met rode mijnsteen moeten worden geplaatst);
  3. Vervolgens rijdt de vrachtwagen na het storten weer terugrijden naar het distributiepunt.

Hoe meer rode mijnsteen u bestelt, hoe lager u (relatief gezien) betaalt voor de totale vervoerskosten.

De afstand tot het distributiepunt

Rodemijnsteen.net heeft in Nederland diverse distributiepunten (depots) waar vanuit we rode mijnsplit bezorgen en dat is voordelig voor u. Woont u dicht bij een distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode een aantrekkelijke prijs bieden.
Het los storten van rode mijnsplit is goedkoper dan rode mijnsplit bezorgen in big bags. Een big bag zelf kost doorgaans tussen de € 15,00 en € 20,00 per stuk. Door uw postcode op onze website in te voeren, in het invoervenster rechts bovenin, kunnen we de afstand tot het dichtsbijzijnde depot uitrekenen en u een passende offerte mailen.

Aantrekkelijke prijzen per kuub door groot in te kopen

Door groot in te kopen, kunnen we u tevens een aantrekkelijke offertes uitbrengen. Biedt Rodemijnsteen.net dan altijd de laagste prijzen voor rode mijnsteen? In veel gevallen wel, maar met name de afstanden tot aan het distributiepunt bepalen, zoals genoemd, de prijzen. We vinden het belangrijk u een aantrekkelijke prijs te offreren, maar we vinden kwaliteit leveren belangrijker. Rode mijnsteen.net biedt dan ook kwalitatief hoogwaardig rode mijnsteen.

Waarom rode mijnsteen laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig rode mijnsteen kopen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorgen in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig rode mijnsteen betalen met iDeal van Mollie

www.rodemijnsteen.net

Rode mijnsteen voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Rodemijnsteen.net bezorgt alleen in Nederland!