Rodemijnsteen.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Bezorgen van rode mijnsteen

Uw rode mijnsteen laten bezorgen gaat snel is gemakkelijk en scheelt een hoop tijd. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het bezorgen! Rode mijnsteen kunnen we bezorgen in een big bag of we kunnen het de rode split los storten. 1 kuub weegt 1.400 kilo ongeveer zo zwaar als een gemiddelde gezinsauto. Wanneer u 8 kuub rode mijnsteen laat leveren, komt het totale gewicht al uit boven de 10 ton  (11.200 kilo!). Rode mijnsteen laten bezorgen kan al vanaf 0.5 m3

Rodemijnsteen.net heeft meerdere depots in Nederland. Wilt u weten wat het kost om rode mijnsteen te laten bezorgen? Vraag bij ons een scherpe prijs aan op basis van uw postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen. Tot en met 6 kuub ontvangt u een prijs voor rode mijnsteen geleverd in big bags als ook los gestort.

Wij bezorgen uw rode mijnsteen op een door u gewenste dag

Wij bezorgen uw rode mijnsteen op een door u gewenste dag. De gewenste dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website en definitief in het bestelproces. Rodemijnsteen.net levert alleen op werkdagen, niet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Een exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk, maar in veel regio's is een dagdeel aangeven wel mogelijk. Tevens wordt u kort voor het levermoment gebeld door de chauffeur zodat u niet de gehele dag op de stortlocatie op de levering hoeft te wachten. U kunt met de chauffeur even overleggen waar u het rode mijnsplit wilt laten storten of waar de big bag geplaatst wilt hebben. De keuze om te leveren in een big bag of het rode mijnsplit los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is rode mijnsteen los storten veel goedkoper dan grond leveren in een big bag.

Rode mijnsteen leveren in een big bag

Rode mijnsteen.net bezorgt rode mijnsteen in een big bag vaak met een vrachtwagen met een kraan. De kraan kan tot ongeveer 3 meter een big bag rode mijnsteen naast de vrachtwagen plaatsen. De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus worden meegegeven met het grof vuil.

Rode mijnsteen los storten met een kiepwagen/ kipper

Het los storten van rode mijnsteen kan met verschillende typen kippers. De lengte van een kipper varieert, tussen de 10 en 14 meter. Op YouTube kunt u een voorbeeld van een kiepwagen bekijken.

Een geschikte losplek om rode mijnsteen te storten wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald. Onze prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt hoger maar deze kan ook op onverharde ondergrond rijden maar niet op natte, drassige ondergronden. Het is aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om de rode mijnsteen op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet. Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 10 kuub rode mijnsteen uitkomt op 43 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het rode mijnsteen. Heeft u 1 of 2 kub rode mijnsteen nodig? Dan is bezorgen in een big bag een prima optie.

 

Waarom rode mijnsteen laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig rode mijnsteen kopen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorgen in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig rode mijnsteen betalen met iDeal van Mollie

www.rodemijnsteen.net

Rode mijnsteen voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Rodemijnsteen.net bezorgt alleen in Nederland!